Vážení fanoušci akcií platformy DraftKings, zapište si do kalendářů 5. srpen

Společnost DKNG zveřejní příští měsíc výsledky za 2. čtvrtletí.

Akcie DraftKings (NASDAQ:DKNG) v pátek rostou poté, co společnost odhalila, že 5. srpna plánuje zveřejnit svou nadcházející zprávu o výsledcích.

Podle tiskové zprávy této digitální sportovní a herní společnosti bude zpráva o výsledcích hospodaření za druhé čtvrtletí roku 2022 zveřejněna před otevřením trhů v tento den. V 8:30 východního času rovněž uspořádá konferenční hovor k této zprávě.

Co tedy mohou investoři očekávat od nejnovější výsledkové zprávy společnosti DraftKings? Wall Street očekává, že společnost vykáže upravený zisk na akcii ve výši -83 centů spolu s tržbami ve výši 434,76 milionu USD za dané období.

Zprávy o této výsledkové zprávě dnes vyvolávají v investorech býčí náladu a cena akcií DKNG roste. Je možné, že od společnosti očekávají silné výsledky za 2. čtvrtletí 2022. Ale co je vede k tomu, že tomu tak je?

Začátkem tohoto týdne se několik generálních ředitelů kasin vyjádřilo k tomu, jak ekonomika ovlivňuje jejich podnikání. Zatím nezaznamenali větší problémy související s inflací a potenciální recesí. Americká herní asociace (AGA) navíc uvedla, že poslední tři měsíce byly nejlepší v historii tohoto odvětví.

Je logické, že taková prohlášení posílí důvěru investorů v akcie DKNG. Teď už jen musíme počkat, zda bude jejich poslušnost odměněna, až se 5. srpna přehoupne.

Od pátečního odpoledne akcie DKNG vzrostly o 12 %, ale od začátku roku stále klesly o 55,2 %.