Kryptoměny, které je třeba koupit před boomem po snížení sazeb

Umístěte své portfolio na další růst v krypto sektoru.

Kryptotrh se v poslední době nachází v klesajícím trendu. Mnoho investorů proto začíná opouštět pozice v některých předních altcoinech. Zda je to dobrý krok, nebo ne, ukáže až čas. Myslím si však, že je vhodný čas na zpeněžení této nedávné volatility a akumulaci několika slušných projektů předtím, než se trh potenciálně opět změní na býčí.

Domnívám se, že k tomuto obratu by mohlo dojít koncem roku 2024 nebo začátkem roku 2025, jakmile se snížení sazeb srovná s rostoucím nedostatkem Bitcoinu (BTC-USD) poté, co se plně projeví dopad půlení. Bitcoinu historicky trvalo měsíce po událostech půlení, než udělal velké pohyby. Myslím, že něco podobného by se mohlo opakovat, i když nedávno schválené spotové ETF na Bitcoin již tento token vytlačily na historické maximum.

Pokud si myslíte, že se zbytek kryptotrhu v nadcházejících měsících odrazí ode dna spolu s Bitcoinem, měli byste zvážit, zda se nepodívat na následující projekty.

Ethereum (ETH-USD)

Ethereum (ETH-USD) v tomto cyklu poměrně zklamalo. Zisky tokenu sice drží krok s Bitcoinem, ale v žádném případě nejsou tak vynikající jako v předchozích cyklech. Jedná se o největší altcoin, a pokud shrneme všechny tokeny ERC20, představuje Ethereum masivní ekosystém s tržní kapitalizací, která by mohla během altseason nárůstů vyzvat Bitcoin. Ethereum však v poslední době nedokázalo významně překonat Bitcoin. Domnívám se, že největším důvodem je skutečnost, že spotové ETF Ethereum se teprve začnou obchodovat na volném trhu.

Přesto je na této frontě několik dobrých zpráv. Nedávno Coinpedia uvedla, že „senior analytik ETF Eric Balchunas v rozhovoru pro agenturu Bloomberg naznačil, že připomínky SEC k podání S-1 byly relativně drobné a naznačily možné schválení do 2. července. Navzdory tomu SEC neupřesnila přesný časový plán schválení kromě toho, že k němu dojde někdy v létě, v závislosti na reakcích emitentů.“ Pokud toto schválení skutečně proběhne, očekávám, že hedgeové fondy začnou do Etherea hrnout podobně jako do Bitcoinu na začátku tohoto roku.

Navíc by snížení sazeb mělo přirozeně vést k vyšším cenám Etherea a dalších tokenů. Instituce a individuální investoři by měli větší motivaci sázet Ethereum za relativně vysoké výnosy, protože úrokové sazby dále klesají.

Nakoupit krypto Ethereum USD za $3,277.86 (-4.12%)

Zdroj: Academy.binance

Solana (SOL-USD)

Solana (SOL-USD) bude pravděpodobně dalším kandidátem na spotový ETF. Jedná se o jeden z mála řetězců vrstvy 1, který zůstal relevantní v předchozím cyklu i v tomto cyklu. Pozoruhodné je, že Solana také dokázala, že může konkurovat Ethereu i v mnoha výklenkových kryptografických odvětvích. Solana má značný podíl na trhu, pokud jde o neprodejné tokeny (NFT), a má také ekosystém, který obchodníci s memecoinem považují za velmi atraktivní díky nízkým poplatkům.

Myslím, že největší potenciál k růstu zde ve skutečnosti představuje Ethereum. Pokud Ethereum zaznamená ve svém blockchainu velkou akci a plyn (resp. transakční poplatky) se začnou zvyšovat, mohlo by to do ekosystému Solana přivést spoustu návštěvníků. To jsme v minulosti viděli již mnohokrát, takže se domnívám, že použití růstu Etherea jako měřítka pro růst Solany dává smysl. Navíc tým také poměrně výrazně snížil výpadky sítě, takže Solanu vnímám jako ekosystém, který by mohl do budoucna zajistit silný růst.

Nakoupit krypto Solana USD za $126.66 (-1.51%)

Render (RNDR-USD)

Render (RNDR-USD) je v tuto chvíli mnohem spekulativnější sázkou. Token Render by mohl sloužit jako „digitální palivo“ pro modely umělé inteligence, které vyžadují stále větší vykreslovací výkon. Tento kryptoprojekt umožňuje uživatelům prodávat svůj výpočetní výkon do blockchainu, který si ostatní mohou hromadně kupovat pomocí tokenů RNDR. Pozoruhodné je, že Render zaznamenal velký úspěch mezi společnostmi a jednotlivci, kteří nemají peníze na utrácení za hardware, nebo prostě chtějí decentralizovaný a levný způsob vykreslování svých projektů.

Myslím, že by se do toho mohly hromadně vrhnout i instituce, vzhledem k tomu, že ceny GPU pro umělou inteligenci jdou vertikálně dolů. GPU používané při vykreslování se také zdraží poté, co OpenAI vydá svůj model Sora pro převod textu na video AI a lidé ho začnou používat.

Pro ty, kteří věří v silný dlouhodobý vítr v zádech podporující činnost v oblasti vykreslování, je to tedy špičkový projekt, který je třeba právě teď zvážit.

Nakoupit krypto Render Token USD za $7.11 (1.29%)

Zdroj: rendertoken