Kryptoměny, které chcete vlastnit, až Bitcoin dosáhne dalšího maxima

To nejlepší pro Bitcoin teprve přijde, takže se ujistěte, že vlastníte tyto další kryptoměny, které se vezou na jeho vítězné vlně.

Letošní rok byl pro kryptoměny přelomový. Patřilo k nim 11 nových spotových ETF na bitcoin (BTC-USD), které posílily přijetí v hlavním proudu. Navzdory optimismu plynoucímu ze snížení hodnoty Bitcoinu na polovinu byly trhy v posledních měsících utlumené, přičemž k větší volatilitě přispěl prodej Bitcoinu v Německu v hodnotě 75 milionů USD a splácení závazků věřitelům společnosti Mt. Gox. Tyto pohyby vedly k významným krátkodobým dopadům pohybů cen na trhu.

Kryptotrh v poslední době prudce korigoval, zejména v oblasti altcoinů, přičemž držitelé Bitcoinu byli postiženi méně. Navzdory nízkým úrovním indexu strachu a chamtivosti altcoiny prudce poklesly, což vyvolává potenciál pro zotavení, pokud Bitcoin vzroste uprostřed nedostatku nabídky v důsledku události půlení.

Zde jsou tři kryptoměny, které by podle mého názoru mohly z oživení Bitcoinu směrem k novým historickým maximům vytěžit nejvíce. Ujistěte se, že tyto kryptoměny nakoupíte dříve, než začnou prudce růst.

Ethereum (ETH-USD)

Investoři by neměli propadat panice ohledně Etherea (ETH-USD), a to i přes nedávnou volatilitu. Tento token zaznamenal v posledních týdnech podobný pokles jako Bitcoin. Nyní se obchoduje pod 50denním a 20denním klouzavým průměrem a hranice podpory 3 100 USD je klíčová, aby se zabránilo poklesu na 2 900 USD. Někteří tento propad považují za nákupní příležitost v očekávání schválení amerických spotových ETF na Ethereum.

Ethereum nedávno naplánovalo svůj vůbec první hackathon „Attackathon“ s fondem odměn ve výši 2 milionů dolarů, jehož cílem je největší crowdsourcingový bezpečnostní audit. Po dobu čtyř týdnů by bezpečnostní výzkumníci hledali zranitelnosti protokolu, přičemž by se řídili specifickými pravidly pro dopadová zjištění. Akce začala technickým procházením kódu blockchainu. Platforma pro odměny za chyby Immunefi by po skončení akce sestavila zprávu s podrobným popisem objevených zranitelností.

To vše říká, že Ethereum se zdá být i nadále chytrou volbou pro investory, kteří hledají expozici kryptoměn. Po Bitcoinu má největší známost jména, což z projektu činí ústředního hráče, který může i nadále stoupat s tím, jak digitální úložiště hodnoty nabírají na síle.

Nakoupit krypto Ethereum USD za $3,365.21 (3.67%)

Zdroj: Shutterstock

Bitcoin Cash (BCH-USD)

Bitcoin Cash (BCH-USD), účinný derivát Bitcoinu, byl vytvořen jako elektronický peer-to-peer peněžní systém, jehož cílem je stát se globálními penězi. V mnoha ohledech lze tento projekt považovat za Bitcoin z hlediska toho, jak mnozí zpočátku token vnímali.

Díky větší velikosti bloku než Bitcoin a menším poplatkům (a také pravděpodobně lepšímu zabezpečení) je Bitcoin Cash často považován za skutečnou transakční kryptopeněženku. Užitečnost tohoto faktu sama o sobě by neměla uniknout investorům, kteří hledají skutečný důvod, „proč“ vlastnit nějaký konkrétní token.

Bitcoin Cash, vytvořený jako účinná alternativa k Bitcoinu, nadále žije v jeho stínu. Přesto existuje spousta investorů, kteří tomuto projektu stále zjevně věří, přičemž BCH si udržuje 16. místo v žebříčku kryptoměn podle tržní kapitalizace. Pro ty, kteří věří, že budoucnost kryptoměn je v transakcích a že důležité jsou nízké poplatky a vyšší rychlost zpracování, by mohl patřit mezi klíčové příjemce dalšího boomu digitálních aktiv.

Nakoupit krypto Bitcoin Cash USD za $389.71 (3.38%)

Litecoin (LTC-USD)

Litecoin (LTC-USD), který v říjnu 2011 spustil Charles Lee, byl vytvořen jako derivát open-source kódu Bitcoinu. Stal se rychlejší variantou generování bloků, která využívá algoritmus Scrypt. Litecoin se navíc snaží vylepšit model Bitcoinu tím, že nabízí decentralizovanější globální platební systém pro malé transakce.

Cena Litecoinu se obchodovala v rámci klesajícího klínového obrazce, který je vymezen trendovou linií spojující různá swingová maxima a minima. Dne 3. července LTC narazil na rezistenci poblíž horní hranice trendové linie kolem 77,33 USD, což vedlo k následnému poklesu o 19,43 % během následujících dvou dnů. Později otestovala týdenní podporu poblíž 56,61 USD, odrazila se o 5 % a v současné době se obchoduje za 65,20 USD.

Litecoin, který se podle tržní kapitalizace nachází na třetím místě mezi největšími kryptoměnami, usiluje o rychlejší transakční kapacitu Bitcoinu. Jako třetí největší kryptoměna podle tržní kapitalizace si Litecoin klade za cíl vylepšit Bitcoin. Hodlá toho dosáhnout vyšší transakční rychlostí a vyšším limitem nabídky. Je považován za solidní volbu pro zkušené kryptoinvestory. CFTC nedávno klasifikovala LTC jako komoditu. LTC minulý měsíc vzrostl o 32 %, což představuje jeden z nejsilnějších výkonů v tomto roce. Analytici nyní předpokládají potenciální zisky až na 400 USD, což odráží obnovený býčí sentiment. Jedná se snadno o jednu z nejlepších kryptoměn, které můžete koupit.

Nakoupit krypto Litecoin USD za $70.48 (0.72%)

Zdroj: Getty Images