Prodejte tyto kryptoměny, než je Fed zlikviduje zvýšením sazeb

Uprostřed nejistých kroků Federálního rezervního systému a lepkavé inflace zefektivněte svá digitální aktiva vyhodnocením kryptoměn, které můžete prodat.

Myslím, že se všichni shodneme na tom, že nedávné komentáře předsedy Fedu Jeroma Powella objasnily mnohé nejasnosti kolem snižování úrokových sazeb. Ačkoli bychom se mohli dočkat toho, že Fed bude držet úrokové sazby „déle nahoře“, jeho dalším pravděpodobným krokem nebude zvýšení sazeb. Nicméně vzhledem ke strnulosti inflace je těžké zvýšení sazeb zcela vyloučit. S ohledem na to je moudré přemýšlet o kryptoměnách, které by se daly prodat.

Navzdory relativně silnému začátku minulého týdne se bitcoin (BTC-USD) po zbytek týdne držel v úzkém pásmu 60 000 až 64 000 USD. Za celý měsíc se BTC propadl o více než 13 % kvůli intenzivnímu prodejnímu tlaku ETF. Proto by bylo rozumné optimalizovat své portfolio a vyřadit kryptoměny k prodeji uprostřed rozkolísanosti.

Shiba Inu (SHIB-USD)

Shiba Inu (SHIB-USD), kryptoměna s motivem psa, která účinně ztělesňuje koncept meme mince. Meme coin má obvykle za sebou armádu online příznivců, ale v reálném světě nenabízí prakticky nic užitečného. V důsledku toho se Shiba od svého vzniku v roce 2020 vydala se svými investory na jízdu na horské dráze.

Říci, že zažila vzestupy a pády, je neuvěřitelné podcenění. Ke cti společnosti SHIBA však slouží, že se účinně svezla na vlně rozruchu sociálních médií, zejména na zmínkách od velkých jmen, jako je Elon Musk. Navzdory rychlým nárůstům ceny se však v posledních čtyřech letech pohybovala převážně v červených číslech. Po rychlém vzestupu v říjnu 2021 na 0,00008616 se propadla o více než 70 %.

Loňský rok byl pro kryptoměny masivní, SHIB a další meme mince se těšily hvězdným ziskům. Vzhledem k současnému tržnímu scénáři by však nebylo moudré na SHIB sázet, zejména s jeho nafouklým oceněním.

Nakoupit krypto Shiba Inu USD za $0.00 (3.05%)

Zdroj: Getty Images

Pepe (PEPE-USD)

Pepe (PEPE-USD), čerpá inspiraci z velmi populárního memu žabáka Pepeho. Na rozdíl od svých kolegů přijímá své meme mince států, přitahuje pozornost a odvozuje hodnotu od své živé komunity. Cílem je využít popularitu memu Pepe the Frog k budování angažovanosti své platformy.

Stejně jako ostatní meme mince zaznamenala mince PEPE silný nárůst hodnoty, což spekulantům přineslo rychlé zisky. Nicméně jsme byli svědky toho, že nadšení opadlo kvůli problémům, jako jsou obvinění z obchodování s důvěrnými informacemi. V uplynulém roce se navíc potýkala s problémy v oblasti bezpečnosti a správy. Při klíčovém incidentu, do něhož byli zapojeni nepoctiví vývojáři, bylo z její platformy odcizeno 15 milionů dolarů Pepecoinu.

Kromě toho šíření nových meme mincí staví token PEPE do poměrně nejisté situace. Nové meme mince oslabují dlouhodobou atraktivitu PEPE a dalších OG meme tokenů.

Nakoupit krypto PEPE-USD za $0.00 (0.00%)

Audius (AUDIO-USD)

Společnost Audius (AUDIO-USD) si klade za cíl narušit streamování hudby tím, že prostřednictvím svého krypto tokenu AUDIO upřednostní posílení postavení umělců. Platforma se zaměřuje na posílení postavení umělců, aby měli větší kontrolu nad svou prací a výdělky. Využitím technologie blockchain navíc platforma chrání vlastnická práva k hudbě a podporuje hlubší interakce mezi umělci a fanoušky.

Koncept je zajímavý, zejména proto, že využívá Web 3.0 k revoluci v oblasti streamování hudby tím, že upřednostňuje autonomii umělců. Za tuto věc se v posledních několika letech zasazovalo několik hudebníků a Audius by mohl být jejich katalyzátorem. Díky transparentnějšímu systému práv a licenčních poplatků by tedy Audius mohl být na dobré cestě. Navzdory vznešeným ambicím je zásadní mít značný počet uživatelů, který Audius v současné době postrádá. Její měsíční aktivní uživatelská základna (MAU) totiž dosahuje pouhých 4,2 milionu uživatelů, což je méně než 7,5 milionu MAU vykázaných v roce 2022. Porovnejte tato čísla se stálicemi v oblasti streamování hudby, jako je Spotify (NYSE:SPOT), a čísla společnosti Audius vypadají jako pouhé drobné.

Nakoupit krypto Audius USD za $0.15 (0.31%)

Zdroj: Audius