Akcie Bath & Body Works se mohou po poklesu o 60 % více než zdvojnásobit

Podle společnosti Piper Sandler je čas koupit akcie společnosti Bath & Body Works, která je „obhajitelným růstovým příběhem“ a po nedávném pádu akcií se může více než zdvojnásobit.

Analytička Korinne Wolfmeyerová zahájila sledování společnosti Bath & Body Works s ratingem „overweight“ a ve čtvrteční zprávě uvedla, že akcie vypadají po letošním poklesu o více než 60 % atraktivně a že společnost má před sebou spoustu příležitostí k růstu.

„Jsme fanoušky obhajitelného růstového příběhu, kterým BBWI je, a příležitostí k růstu díky mezinárodní expanzi a vstupu do dalších oblastí kosmetické/osobní péče,“ napsala Wolfmeyerová.

Společnost Piper Sandler vydala cílovou cenu 58 dolarů, což je více než dvojnásobek ceny, na které akcie uzavřely.

Zdroj: Reuters

Analytici Piper schvalují plány společnosti expandovat na podzim do oblasti péče o vlasy a pleť, protože obě kategorie jsou stále populárnější, a také obchodní model, který vyžaduje od spotřebitelů doplňování zásob. Firma uvedla, že kategorie krásy bude „jednou z posledních oblastí, které zasáhne inflace“, vzhledem k zaměření spotřebitelů na péči o sebe sama, což tento sektor izoluje od škrtů ve spotřebitelských výdajích.

„Domníváme se, že opakovaný obchodní model s každodenním používáním a doplňováním podobným vlastnostem spolu s poskytováním vysoce dárkových produktů v kategorii, která se ukázala být základem během pandemie a po ní, vytváří vysoce atraktivní jméno, které je relativně podhodnocené,“ uvádí se v poznámce.