Růstové akcie, které by mohly v příštím desetiletí desetinásobně zhodnotit vaše peníze

Nenechávejte šanci na životní zisky na stole…

Honba za desetinásobným růstem akcií je snahou, která zaujme každého investora. Vstup do prvních pater transformujících se společností vám může poskytnout nejen právo na chlubení, ale také vás učinit extrémně bohatými.

Identifikovat tyto příležitosti může být obtížné, ale rozhodně to stojí za pokus. Investoři musí pečlivě vybírat tyto společnosti, které stojí v čele rozvíjejících se technologií, jako jsou kybernetická bezpečnost, umělá inteligence a finanční technologie. Úspěšné růstové akcie mají navíc obvykle vizionářské vedení, škálovatelný obchodní model a solidní výsledky. I když snaha o tyto vysoce výnosné investice s sebou nese rizika, pečlivý výzkum a diverzifikované portfolio mohou zmírnit potenciální nevýhody.

Nyní objevíme tři nejlepší 10násobně rostoucí akcie, které je třeba koupit pro dosažení mimořádných výnosů!

Zdroj: Pixabay

Palo Alto Networks (PANW)

Společnost Palo Alto Networks (NASDAQ:PANW) je předním světovým poskytovatelem řešení kybernetické bezpečnosti. V současné době je největší společností v oblasti kybernetické bezpečnosti ve Spojených státech podle tržní kapitalizace.

Komplexní platforma společnosti Palo Alto zahrnuje firewally, cloudové zabezpečení, threat intelligence a ochranu koncových bodů. Tento holistický přístup poskytuje jejím zákazníkům komplexní řešení pro ochranu a zabezpečení jejich digitálních aktiv. Vzhledem k tomu, že podniky i jednotlivci se i nadále spoléhají na propojené systémy, poptávka po robustních řešeních kybernetické bezpečnosti bude i nadále jen stoupat. Jejich platforma Cortex XDR navíc využívá umělou inteligenci a strojové učení k identifikaci a neutralizaci hrozeb v reálném čase.

V posledních čtvrtletních výsledcích společnosti vzrostly tržby meziročně o 15 % na 2 miliardy dolarů. Čistý zisk meziročně prudce vzrostl o 159 % na 279 milionů dolarů, tedy 79 dolarů na akcii. Společnost pokračuje v realizaci své dlouhodobé strategie a zároveň dosahuje ziskového růstu. Díky silnému výhledovému výhledu na fiskální rok 2024 zůstávají akcie PANW jednou z nejlepších 10x rostoucích akcií, které lze koupit v roce 2024.

Nakoupit akcie Palo Alto Networks, Inc. za $306.90 (-0.36%)

Spotify (SPOT)

Akcie společnosti Spotify (NYSE:SPOT) se na Wall Street konečně dočkaly zasloužené lásky. Její uživatelé ohromně rostou a poslední ziskové čtvrtletí je velmi pozitivním znamením.

Společnost Spotify způsobila revoluci v hudebním průmyslu a změnila způsob konzumace hudby a interakce s ní. Streamovací platforma společnosti se může pochlubit rozsáhlou knihovnou skladeb, podcastů a zvukového obsahu, která uspokojuje široké celosvětové publikum. Vzhledem k tomu, že stále více spotřebitelů přijímá nový digitální věk streamování hudby, má společnost Spotify dobrou pozici k tomu, aby této poptávky využila. Její platforma navíc exponenciálně roste a v příštích několika letech dosáhne 1 miliardy aktivních uživatelů měsíčně (MAU). V prvním prvním čtvrtletí vzrostly tržby meziročně o 20 % na 3,6 miliardy dolarů. Zisk na akcii se meziročně zvýšil o 184 % na 97 centů na akcii a provozní marže vzrostla na 27,6 %. Společnost Spotify nyní prokazuje schopnost ziskového růstu a vidí obrovský potenciál na rozvíjejících se trzích. Pokud věříte v dlouhodobý růst digitálního streamování, akcie SPOT jsou bezesporu výhodnou koupí v roce 2024.

Nakoupit akcie Spotify Technology S.A. za $307.52 (-0.89%)

Zdroj: Getty Images

Payoneer (PAYO)

Společnost Payoneer (NASDAQ:PAYO) je v posledním měsíci na vzestupu. Akcie od počátku roku (YTD) vzrostly o 20 %, protože vedení společnosti pokračuje v budování dynamiky z fiskálního roku 2023.

Payoneer je podceňovaná fintech společnost se značným dlouhodobým potenciálem. Jako lídr v oblasti přeshraničních platebních řešení umožňuje firmám i jednotlivcům bezproblémově posílat a přijímat platby přes hranice. Její platforma nabízí širokou škálu služeb, včetně zpracování plateb, multiměnových účtů a řešení pracovního kapitálu. Zaměřuje se především na osoby na volné noze, obchodníky s elektronickými službami a malé a střední podniky. Ve svých posledních čtvrtletních výsledcích zvýšila tržby meziročně o 19 % na 228,2 milionu dolarů. Zisk na akcii vzrostl o 300 % na 8 centů na akcii, přičemž celkový objem transakcí se oproti předchozímu roku zvýšil o 21 %. Vzhledem k předpokládané ziskovosti podle GAAP v roce 24 zůstávají akcie PAYO jednou z nejlepších 10x rostoucích akcií, na kterých lze v příštím desetiletí špinavě zbohatnout.

Nakoupit akcie Payoneer Global Inc. za $5.99 (-0.83%)