Shiba Inu a předpovědi cen: Kam se posune meme kryptoměna SHIB příště?

Obchodníci se dnes zabývají předpovědí ceny Shiba Inu (SHIB-USD), protože tento meme token v úterý stoupá.

Co stojí za tímto nárůstem? V úvahu je třeba vzít několik faktorů.

Prvním z nich je nový návrh, aby se token pro správu BONE stal „plynem“ Shibarium protokolu. To umožní síti zpracovávat chytré smlouvy a transakce.

Druhým důvodem, proč by Shiba Inu mohl dnes růst, je rallye meme tokenů. Stalo se tak poté, co Elon Musk na Twitteru vyjádřil podporu Dogecoinu (DOGE-USD). Výkonný ředitel potvrdil, že kryptoměnu DOGE stále kupuje.

Tyto zprávy od úterního rána posouvají SHIB o 27 % výše oproti předchozímu 24hodinovému období. Podívejme se však, zda je budoucnost tokenu jasná, s pohledem na nejnovější předpovědi ceny Shiba Inu níže!

Předpovědi ceny Shiba Inu

Začíná nás DigitalCoinPrice se svým průměrným odhadem 0,0000155 USD pro token v roce 2023.Dále WalletInvestor drží jednoletou cenovou předpověď ve výši 0,0000241 USD pro SHIB.Tento seznam cenových předpovědí Shiba Inu uzavírá společnost Gov Capital s jednoletým odhadem 8,85 USD.Abychom tyto cenové předpovědi uvedli na pravou míru, Shiba Inu se v době psaní tohoto článku obchoduje za 0,0000105 USD.

Artykuł Shiba Inu a předpovědi cen: Kam se posune meme kryptoměna SHIB příště? pochodzi z serwisu Burzovnisvet.cz – Akcie, kurzy, burza, forex, komodity, IPO, dluhopisy – zpravodajství.