Předpovědi ceny Dogecoinu: Kam povede podpora Elona Muska kryptoměnu DOGE?

Předpovědi ceny Dogecoinu (DOGE-USD) stojí za to, abyste se dnes vrátili k tweetu Elona Muska.

Elon Musk, zakladatel a generální ředitel společnosti Tesla (NASDAQ:TSLA), nedávno na Twitteru vyjádřil podporu DOGE a uvedl, že bude tuto kryptoměnu „nadále podporovat“. Když mu v reakci na to řekli: „Tak to kupujte dál,“ generální ředitel odpověděl: „Kupuji“.

Musk je jedním z největších podporovatelů Dogecoinu, který na tuto kryptoměnu poprvé upozornil již v roce 2020. Od té doby si Dogecoin vybudoval věrnou fanouškovskou základnu, která se na Muska často obrací s žádostí o podporu.

Díky nejnovějšímu tweetu Elona Muska dostává DOGE v obchodování nový impuls. Za posledních 24 hodin od úterního rána vzrostla hodnota kryptoměny o 14 %. Jak daleko však může kryptoměna stoupat? Pojďme se níže pustit do nejnovějších cenových předpovědí pro Dogecoin!

Předpovědi ceny Dogecoinu

Gov Capital nás začíná jednoletou předpovědí ceny tokenu ve výši 16 centů.Následuje WalletInvestor, který očekává, že meme krypto za rok dosáhne téměř 15 centů.A konečně DigitalCoinPrice uzavírá naše cenové předpovědi Dogecoinu s průměrným odhadem téměř 10 centů pro rok 2023.Všechny tyto cenové předpovědi pro Dogecoin jsou ve srovnání s jeho současnou hodnotou téměř 7 centů z úterního rána býčí.

Artykuł Předpovědi ceny Dogecoinu: Kam povede podpora Elona Muska kryptoměnu DOGE? pochodzi z serwisu Burzovnisvet.cz – Akcie, kurzy, burza, forex, komodity, IPO, dluhopisy – zpravodajství.