Solana a předpovědi cen: Co bude fenomén web 3.0 znamenat pro kryptoměnu SOL?

Mezi nejvýkonnější tokeny v kryptosvětě dnes patří Solana (SOL-USD). Za posledních 24 hodin vzrostla Solana o více než 9 % a svezla se na vlně býčí nálady investorů v této oblasti. V souladu s tím se začíná zvedat zájem kolem předpovědí ceny Solany.

Mnoho investorů totiž zajímá, kam tento token v blízkém, střednědobém a dlouhodobém horizontu zamíří. Co se týče krátkodobých katalyzátorů a protivětrů, bylo to většinou medvědí. Řada zpomalení sítě spojených s botem, který síť spamuje, a obavy o bezpečnost dělají investorům starosti. Dlouhodobý růst této vysoce škálovatelné sítě tak byl zpochybněn.

Přesto existuje řada pozitivních katalyzátorů, které nyní investoři do SOL oceňují. Samotný ekosystém Solana je silný. Solana je totiž přední platformou pro vývojáře a uživatele v oblasti decentralizovaných financí (DeFi). Ať už se jedná o nefinancovatelné tokeny (NFT) nebo jiné unikátní projekty, Solana se stala oblíbeným blockchainem.

Nedávné zprávy kolem chytrého telefonu Web 3.0 navíc mnoho investorů nadchly. Z hlediska růstu jde jistě o zajímavý katalyzátor, který stojí za zvážení. Telefon, zaměřený na usnadnění kryptografických transakcí, je přesně to, co sektor potřebuje k dalšímu vzestupu. Konkrétně pro Solanu by to mohl být klíčový diferenciátor, který změní pravidla hry pro všechny blockchainové projekty.

S ohledem na výše uvedené se pojďme ponořit do toho, kam podle odborníků tento token směřuje.

Předpovědi ceny Solany

Pro kontext: SOL se v současné době, v době psaní tohoto článku, obchoduje za přibližně 40 USD za token.

Walletinvestor poskytuje pro SOL jednoletou cílovou cenu ve výši 3,56 USD.Podobně Gov.capital předpovídá, že by Solana mohla mít za rok hodnotu 271,12 USD a za pět let 2 180 USD.A konečně, Digitalcoinprice naznačuje, že SOL by mohla v roce 2023 dosáhnout v průměru 56,99 USD a v roce 2027 99,47 USD.