Předpovědi cen Terra Classic: Kam se bude kryptoměna LUNC ubírat dál?

Předpovědi ceny Terra Classic (LUNC-USD) jsou v pondělí horkým tématem, protože tato kryptoměna nadále zaznamenává pozitivní pohyb.

Terra Classic si před několika týdny prošla těžkým obdobím, kdy došlo k hard forku, který Terru (LUNA-USD) oddělil od nové kryptoaktivity. Díky tomu zůstala Terra Classic běžet na starém blockchainu a někteří obchodníci chovají naději na oživení.

Zdá se, že investoři na to tlačí, protože LUNC v pondělí zaznamenal silné obchodování. V době psaní tohoto článku vzrostl objem obchodů s LUNC o 356,2 % oproti předchozímu 24hodinovému období. Toto silné obchodování dnes pomáhá zvyšovat cenu Terra Classic.

Pojďme si níže projít nejnovější cenové předpovědi pro Terra Classic, které budou chtít mít obchodníci na paměti!

Předpovědi ceny Terra Classic

CoinCodex nás začíná krátkodobou předpovědí na 0,000137 USD za jeden měsíc.InvestingCube rovněž nabízí krátkodobou předpověď na 0,000135 USD v průběhu následujících čtyř hodin.TheNewsCrypto nabízí dlouhodobější pohled s očekáváním, že LUNC dosáhne 0,7 USD do roku 2023.Coinpedia nabízí další dlouhodobou cenovou předpověď pro Terra Classic s odhadem 0,0002809 USD pro rok 2023.Jak se tedy tyto cenové předpovědi Terra Classic srovnávají? Nevypadá to pro tuto kryptoměnu špatně vzhledem k tomu, že se v době psaní tohoto článku obchodovala za 0,0001073 USD. Za zmínku také stojí, že LUNC od pondělního rána vzrostl o 10,2 % za předchozích 24 hodin.

Obchodníci s kryptoměnami, kteří hledají další aktuální zprávy z trhu, budou chtít zůstat poblíž!