Kupte si tuto podhodnocenou krypto banku, je připravena vzrůst o více než 40 %

Silvergate Capital zůstává odolným jménem, které investoři stále podceňují, uvedla BTIG.

Analytik Mark Palmer zahájil obchodování s akciemi této banky zaměřené na kryptoměny s nákupním ratingem a cílovou cenou 135 USD a v poznámce klientům uvedl, že akcie se vzhledem k růstovému potenciálu společnosti obchodují levně.

„Domníváme se, že lepší než očekávaná zpráva SI za 2Q22 poskytla důležitou ukázku odolnosti jejího obchodního modelu uprostřed silného poklesu v oblasti kryptoměn, a považujeme akcie společnosti za levné, zejména ve světle očekávaného spuštění nové nabídky stablecoinů, která podle našeho názoru poslouží jako akcelerátor růstu jejích výnosů a zisků,“ napsal Palmer.

Zdroj: Getty Images

Pokud jde o stablecoin, Palmer poukázal na status regulované finanční instituce společnosti Silvergate jako na silnou stránku, která by měla pomoci její nové nabídce projít ve světě, který se dostal pod zvýšený tlak regulačních orgánů.

Palmer také vidí hodnotu v proprietární výměnný systém společnosti známý jako SEN, poznamenat, že zákazníci se obracejí na síť, protože jeho „rychlejší platby se promítají do větší kapitálové efektivity.“

Akcie společnosti Silvergate se letos propadly o více než 35 %, protože kryptoměny dostávají zabrat. Vzhledem k cílové ceně firmy by však akcie mohly vzrůst o téměř 41 %.