Tato akcie kybernetické bezpečnosti je dobře připravena na recesi

Investoři, kteří chtějí překonat recesi v oblasti bezpečnosti, by měli zvážit vložení svých peněz do společnosti CrowdStrike, uvedla výzkumná společnost Stephens.

„Domníváme se, že CRWD je jedním z nejlépe připravených dodavatelů bezpečnostních řešení pro období recese vzhledem k její komplexní platformě (umožňující konsolidaci dodavatelů a úsporu nákladů) a silnému konkurenčnímu postavení v některých z nejprioritnějších a nejrychleji rostoucích oblastí bezpečnosti,“ napsal analytik Brian Colley ve čtvrtečním sdělení klientům.

Colley ponechal rating overweight pro společnost CrowdStrike a označil tuto cloudovou kyberbezpečnostní akcii za nejlepší nápad a nahradil tak společnost Ping Identity. Zároveň Colley zvýšil cílovou cenu společnosti CrowdStrike na 236 dolarů za akcii z 232 dolarů, což znamená, že by akcie mohly vzrůst o dalších 21 % závěru.

Zdroj: Getty Images

Podle Colleyho by společnost CrowdStrike měla i nadále získávat podíl na trhu zabezpečení koncových bodů.

„Jsme přesvědčeni, že akcie zůstávají atraktivní na úrovni 12,8x EV/CY23 ARR, protože očekáváme, že CRWD bude i nadále dosahovat nejlepšího růstu ve své třídě a FCF při současném rychlém tempu inovací,“ napsal.

Akcie společnosti CrowdStrike se letos propadly o téměř 5 %.