2 důvody, proč nakupovat akcie společnosti Apple i během medvědího trhu

Apple (NASDAQ:AAPL) je solidní investice. Je to jedna z nejhodnotnějších společností na světě, která je již mnoho let na vrcholu své slávy. Nákup akcií AAPL se proto stává bezpředmětným.

Apple je společnost, která vyrábí pouze vysoce kvalitní produkty. Její výrobky jsou dobře navržené a mají vlastnosti, kterými vynikají. Cena akcií společnosti Apple je také velmi stabilní, což znamená, že je to dobrá investice pro každého, kdo chce investovat do technologií.

Společnost Apple se důsledně snaží poskytovat svým zákazníkům ty nejlepší produkty a služby s tím, co chtějí. Zaměřuje se také na inovativní technologie a testováním mnoha různých řešení dává lidem více příležitostí. Vzhledem k tomu, že akcie společnosti Apple neustále rostou, není investice do takové společnosti nikdy špatným nápadem. Jediné, co stojí za zmínku, je načasování.

Akcie AAPL byly v posledních šesti měsících silně zasaženy, přičemž během nejhoršího trhu za posledních pět let klesly o 19 %. Navzdory svým zdravým základním ukazatelům nebyla ušetřena nedávných neutěšených tržních podmínek.

Zdroj: Getty Images

Pro agresivní investory však nastal čas udeřit. Navíc je třeba vzít v úvahu dvě věci. Zaprvé, Apple se chce stát společností poskytující finanční služby a podniká agresivní kroky na podporu svých cílů. Druhou věcí, na kterou se investoři mohou těšit, je potenciální rozdělení akcií. Na trzích stále ještě doznívá rozdělení akcií společnosti Amazon. Proto lze podobnou akci očekávat i zde.

Celkově lze říci, že akcie společnosti AAPL jsou i nadále vhodné k nákupu.

Miliony lidí denně používají chytrý telefon. Apple si tuto pozici drží již několik let, je lídrem na trhu v prodeji chytrých telefonů.

V průběhu let se však společnost nenápadně transformuje v giganta v oblasti finančních služeb. V rámci svých celkových ambicí Apple zkoordinoval systém půjček pro svou novou službu Buy now, pay later (kup teď, zaplať později) a nebude ji přesouvat do finančního sektoru.

Apple rozšiřuje své zaměření na finanční práci s produkty, jako je kontrola kreditu a půjčky. To jim přidává novou úroveň odpovědnosti, která je odlišuje od ostatních podniků. Společnost Goldman Sachs (NYSE:GS) spolupracuje se společností Apple na způsobech poskytování plateb. Společnost Apple věří, že její nová služba, která umožňuje měsíční nebo opakované platby, zjednoduší a ulehčí práci těm, kteří nechtějí používat kreditní karty.

Zdroj: Getty Images

Společnost Apple bude provádět kontrolu úvěruschopnosti, když jednotlivec požádá o její službu Pay Later. To platí pro všechny žádosti o Apple Pay a bylo zavedeno s cílem chránit uživatele i společnost Apple před možnými podvody. Apple nebude dělat nic, co by ztrapnilo předchozí majitele nebo smazalo kreditní skóre současných uživatelů. Neplánuje ani hlásit zmeškané platby úvěrovým úřadům.

Společnost Apple podniká kroky ke konsolidaci finančních služeb. Také se sbližuje se svými uživateli a hlouběji je integruje do svého ekosystému. Tato strategie může vyústit v nový nápor vzhledem k možnostem jejich aplikace, zejména s ohledem na její různé funkce.

Společnost Apple byla v posledním desetiletí jednou z nejinovativnějších společností a díky svému jedinečnému přístupu a růstu rostla. Investoři jí také mají tendenci dodávat další impuls.

Investoři vždy hledají nové informace týkající se společnosti Apple a uvádění jejích produktů na trh, protože se jedná o tak velkou společnost. Dne 6. června společnost Apple na konferenci Apple Worldwide Developers Conference zveřejnila náhled svých připravovaných operačních systémů. Představila nové funkce iPhonu, iPadu a Macu, které budou brzy k dispozici. Příští měsíc Apple uvede na trh nové notebooky s vylepšenými procesory M2. Jedním z nich je MacBook Air a druhým MacBook Pro.

Na začátku tohoto roku Apple uspořádal jarní akci k uvedení svých produktů a dnes představil levnější model svého 5G iPhonu. Nový telefon se připojí k druhé generaci chytrých telefonů Apple s podporou 5G, které měly premiéru v loňském roce.

Kromě toho se proslýchá, že Apple plánuje brzy vydat náhlavní soupravu pro virtuální a rozšířenou realitu, což by mohlo přispět k dalšímu úspěchu společnosti.

A konečně se proslýchá, že Apple pracuje na elektromobilu. Některé zvěsti o Applu také naznačují, že společnost připravuje samořídící vozidlo, které nebude potřebovat řidiče.

Souhrnně řečeno, jak formulovalo investorské eso Louis Navellier a výzkumní pracovníci InvestorPlace, „řada neustále se zlepšujících produktů společnosti, jako je MacBook Air M2 a iPhone 14, bude fanoušky Applu nutit k nákupu“.

Nikdy není špatná doba na nákup akcií AAPL

Společnost Apple má vynikající výsledky v oblasti inovací a úspěchů, což z ní činí jednu z nejlepších investic s potenciálem dlouhodobého růstu.

Technologický gigant se stará o to, aby investorům poskytl dostatek důvodů, proč do něj alokovat kapitál. Neustále se výrazně zlepšuje a zároveň zůstává na trhu konkurenceschopný. Investujte proto do společnosti Apple bez obav.

Artykuł 2 důvody, proč nakupovat akcie společnosti Apple i během medvědího trhu pochodzi z serwisu Burzovnisvet.cz – Akcie, kurzy, burza, forex, komodity, IPO, dluhopisy – zpravodajství.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *