Co dělat, když se medvědí trh zintenzivňuje; Bitcoin prolomil hranici 20 000 USD

Medvědí trh v uplynulém týdnu zesílil v důsledku rostoucích obav, že Federální rezervní systém bude nucen přivést ekonomiku do recese, aby omezil inflaci.

Vzhledem k tomu, že hlavní indexy se propadly ke svým maximům z doby před Kovidem, měli by se investoři držet stranou. Nenechte se nadchnout jednodenním oživením, jako byl například páteční vzestup vedený technologiemi. Místo toho se připravte na využití dalšího trvalého růstového trendu.

Není mnoho akcií, které se drží, ale zde je pět, které odvádějí rozumnou práci: Tesla (TSLA), konkurenční BYD (BYDDF), Vertex Pharmaceuticals (VRTX), SQM (SQM), Eli Lilly (LLY) a Enphase Energy (ENPH).

U všech se linie relativní síly pohybují na nejvyšších hodnotách nebo v jejich blízkosti. Linie relativní síly, modrá linie na předložených grafech, sleduje výkonnost akcie ve srovnání s indexem S&P 500.

Artykuł Co dělat, když se medvědí trh zintenzivňuje; Bitcoin prolomil hranici 20 000 USD pochodzi z serwisu Burzovnisvet.cz – Akcie, kurzy, burza, forex, komodity, IPO, dluhopisy – zpravodajství.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *