Významné úspěchy nyní zvyšují zájem o akcie společnosti Vinco Ventures

Společnost Vinco Ventures (NASDAQ:BBIG) se sídlem v New Yorku je diverzifikovaná holdingová společnost, která se specializuje na digitální média a obsahové technologie. Při současné ceně si akcie BBIG zaslouží pozornost investorů, pokud pochopí scénář poměru rizika a výnosu.

Když se akcie dostane blízko dna svého vymezeného rozpětí, mohou přijít kupci, kteří se ponoří do ceny, a uchvátit akcie, které ostatní obchodníci prodávají. Pokud je cena akcie nízká, může být snap-back efekt jako z praku – rychlý a silný.

Zároveň by potenciální investoři měli „vědět, co vlastní“, a vždy rozumět obchodnímu modelu společnosti. V případě společnosti Vinco Ventures se zdá, že obchodní model funguje dobře, a nedávno dokončená akvizice by mohla hodnotu společnosti Vinco ještě zvýšit.

Co se děje s akciemi BBIG?

Akcie BBIG byly nedávno zaznamenány při obchodování poblíž úrovně 2 USD. Tuto cenovou akci jsme viděli již dříve, protože akcie se od úrovně kolem 2 USD odrazily již několikrát. V minulosti se zvedla na 3, 5 nebo dokonce 10 dolarů.

Proč se akcie obchodují poblíž spodní hranice rozpětí? Možná je to proto, že společnost Vinco Ventures odložila datum distribuce odštěpení společnosti Cryptyde, jednotky společnosti Vinco, která se zabývá výrobou non-fungible tokenů (NFT).

Mohlo by se jednat o dočasné zdržení, takže pokud již akcie BBIG vlastníte, není třeba je v panice prodávat. Místo posedlosti Cryptyde by se možná potenciální investoři měli zaměřit na společnost AdRizer, kterou Vinco Ventures získala v letošním roce. AdRizer podle Vinco Ventures poskytuje technologická řešení, která automatizují využití umělé inteligence (AI) pro analýzu digitální reklamy a programatický nákup médií.

Jak vysvětlila generální ředitelka společnosti Vinco Ventures Lisa Kingová, akvizice společnosti AdRizer posune vpřed jeden ze „základních pilířů“ strategie společnosti Vinco. Konkrétně AdRizer pomůže společnosti „zpeněžit provoz v celém spektru digitálních médií a v celém ekosystému Vinco“.

Další významné okamžiky

Dokončení akvizice společnosti AdRizer je pozoruhodné, ale existují i další úspěchy, o kterých by investoři měli vědět. V březnu společnost Vinco Ventures živě streamovala hudební a umělecký festival Okeechobee Music and Arts Festival, který se konal 3.-6. března 2022 na platformě Lomotif.

Překvapivě tento živý přenos zaznamenal 7,2 milionu aktivních uživatelů na Lomotif a vygeneroval 16 milionů návštěvníků na mediálních stránkách Lomotif. Samostatně společnost Vinco Ventures úspěšně živě streamovala Shaquille O’Neal’s Big Game Weekend Party „Shaq’s Fun House“ na platformě Lomotif.

Po finanční stránce vykázala společnost Vinco Ventures v prvním čtvrtletí roku 2021 349,7% meziroční nárůst příjmů. V tomto čtvrtletí společnost Vinco dosáhla příjmů ve výši 11,5 milionu dolarů.

Kromě toho měla společnost k 31. březnu 2022 pevnou rozvahu s hotovostí, peněžními ekvivalenty a omezenou hotovostí v celkové výši 210,8 milionu dolarů.

Co můžete udělat nyní

Investoři se časem dozvědí, jak akvizice společnosti AdRizer zvýší hodnotu společnosti Vinco Ventures. Prozatím mohou sledovat vývoj společnosti Vinco a zvážit držení některých akcií BBIG.

Jen to nepřehánějte a přemýšlejte o pomalém rozšiřování do mírně velké pozice. Koneckonců je známo, že cena akcií Vinco Ventures se může v každém okamžiku rychle změnit.

Artykuł Významné úspěchy nyní zvyšují zájem o akcie společnosti Vinco Ventures pochodzi z serwisu Burzovnisvet.cz – Akcie, kurzy, burza, forex, komodity, IPO, dluhopisy – zpravodajství.