Investoři by se měli zaměřit na tyto akcie s „nadprůměrnou ziskovou silou“

Analytici z Wall Street tento týden jmenovali řadu akcií, které mají před svými výsledky obrovský potenciál růstu.

Podle analytiků tyto společnosti vytrvávají v drsném makroprostředí a jsou připraveny přinést investorům výsledky.

Server CNBC Pro prošel špičkový výzkum Wall Street, aby našel akcie s mimořádně vysokým růstem, které směřují k výsledkům hospodaření.

Patří mezi ně: Kontoor Brands, TE Connectivity a FirstCash Holdings.

FirstCash Holdings
Provozovatel zastaváren byl přidán na seznam franšízových tipů společnosti Jefferies před čtvrteční zprávou o výsledcích společnosti FirstCash.

„Spolu s pokračující makro slabostí a klesajícími rozvahami spotřebitelů po stimulaci COVID-19 se domníváme, že zastavárny budou mít trvalou poptávku podporující růst pohledávek v kalendářním 2. pololetí,“ napsal analytik John Hecht.

Zdroj: Getty Images

Firma uvedla, že očekává pokračování robustní dráhy FirstCash v oblasti zpětného odkupu akcií a vyplácení dividend.

Hecht označil obchodní model společnosti za defenzivní a dodal, že se zdá, že řada produktů FirstCash v oblasti retailových půjček zákazníkům vyhovuje.

Hecht dodal, že akcie jsou v současném ekonomickém prostředí „dobře umístěny“, a poznamenal, že zastavárenský byznys je inflační.

Analytik je také optimistický ohledně akvizice společnosti FirstCash, platformy American First Finance, která se zabývá platbami v místě prodeje a kterou společnost získala koncem loňského roku.

„Celkově vzato, pravděpodobné inflační tlaky a potenciál lepších než očekávaných pohledávek ze zastaváren naznačují nadstandardní ziskovou sílu,“ uvedl.

Akcie FirstCash letos klesly o 9,6 %.

TE Connectivity
Konstruktér a výrobce senzorů a konektorů byl nedávno přidán na seznam taktických doporučení outperform investiční společnosti Evercore ISI.

Firma uvedla, že ve středu, kdy společnost zveřejní své výsledky, vidí zprávu „v souladu s očekáváním až s určitým nárůstem“.

Analytik Amit Daryanani pro svou tezi uvedl silné fundamenty a uvolnění dodavatelského řetězce v Číně.

Zdroj: Getty Images

„Podle našeho odhadu, přestože existuje několik pohyblivých prvků, které ovlivňují dynamiku automobilové výroby, by ve 2. pololetí 22. roku mělo dojít k podstatnému zlepšení oproti úrovni 1. pololetí,“ uvedl.

TE Connectivity má podle firmy také cenovou sílu a inflace by měla pomoci zvýšit marže.

„Vyšší ceny komodit, zejména ropy a zemního plynu, by měly být pozitivní pro průmyslové aktivity společnosti TEL,“ napsal.

Daryanani ve svém sdělení klientům rovněž uvedl, že očekává „nadstandardní růst“ od podnikání společnosti v oblasti dat a zařízení.

Devizové kurzy budou pravděpodobně představovat protivítr, ale vzhledem k tomu, že akcie letos poklesly o 23 %, jsou příliš levné na to, aby je bylo možné ignorovat, dodal.

Kontoor Brands
Výrobce džínů podle Wells Fargo jede na plné obrátky.

Analytik Will Gaertner začal počátkem tohoto měsíce pokrývat akcie s ratingem overweight a uvedl, že se jedná o „dobré místo k ukrytí“ před zprávou o výsledcích společnosti za druhé čtvrtletí, která bude zveřejněna 4. srpna.

Wells Fargo uvedla, že považuje Kontoor spíše za společnost vyrábějící základní spotřební zboží než za výrobce oděvů.

Zdroj: Getty Images

Gaertner ocenil její dividendový výnos, silný volný peněžní tok a četné faktory ovlivňující horní linii a marže.

Kontoor Brands také získává podíl na trhu díky klíčovým maloobchodním prodejcům, jako jsou Target a Walmart, uvedla firma.

„Po letech nedostatečných investic do značek KTB zvýšila výdaje na marketing, což přináší výsledky v podobě nárůstu tržního podílu,“ napsal.

Podle Gaertnera představuje pro společnost Kontoor „nadstandardní“ příležitost také posun k levnějšímu oblečení pro volný čas.

„Poměr rizika a odměny je na současné úrovni přesvědčivý a investorům doporučujeme využít příležitosti a začít budovat pozici v KTB,“ uvedl.

Společnost má 4. srpna oznámit výsledky hospodaření za druhé čtvrtletí a její akcie tento měsíc vzrostly o 14 %.