2 nejlepší akcie, které se pohybují v sektoru NFT, k nákupu v červenci 2022

Trh s non-fungible tokeny (NFT) je na vzestupu. V tomto rostoucím prostoru má prsty několik společností, do kterých mohou obchodníci investovat. Panuje shoda v tom, že naše životy se v příštích letech stanou více virtuálními a možná by se vše v metaverzu mohlo proměnit v NFT token. Investoři proto stále hledají nejlepší akcie NFT, aby se svezli s větrem v zádech v tomto sektoru.

NFT jsou virtuálně obchodovatelné položky na blockchainu, včetně digitálních uměleckých děl, selfie, hudby a kdovíčeho ještě. Jak již bylo zmíněno, koncept NFT se nadále vyvíjí a s růstem metaverza se chystá ještě mnohem více rozšířit.

Nejenže trh přežije, ale pravděpodobně se také stane mostem k potenciálně bilionovému odvětví metaverza. Podle společnosti Jefferies by trh NFT mohl mít do roku 2025 hodnotu neuvěřitelných 80 miliard dolarů.

eBay (EBAY)

Investoři se shodují na tom, že eBay (NASDAQ:EBAY) se nachází tak trochu na rozcestí. S odezněním pandemie se její podnikání samozřejmě normalizovalo a ve srovnání s obdobím před několika lety se zdá být podstatně méně atraktivní. Společnost eBay však účinně využila pandemického impulsu k tomu, aby vstoupila do několika ziskových vertikál v naději, že znovu vytvoří svou platformu.

Zdroj: Getty Images

V loňském roce využila šílenství kolem NFT, aby podpořila své iniciativy zaměřené na sběratelské předměty. Kromě toho také spustila službu trezoru, která účinně chrání fyzický majetek jejích zákazníků. Obchodní karty byly během pandemie obrovským hitem a jejich popularita stále neuvěřitelně roste.

Nedávno společnost získala společnost KnownOrigin, která je považována za jedno z prvních a největších tržišť s NFT. Toto partnerství pravděpodobně přiláká na eBay vlnu sběratelů a tvůrců NFT. Očekávám, že podobná oznámení přijdou i v následujících měsících, kdy eBay přidá do své platformy nové možnosti specifické pro blockchain.

Funko (FNKO)

Výrobce hraček Funko (NASDAQ:FNKO) se etabloval jako růstový tahoun v oblasti popkulturních produktů.

Prokázal nesrovnatelnou schopnost získávat a zpeněžovat obsah. Navíc v jeho příjmech nedominuje žádná značka, což z něj činí vysoce diverzifikovaný podnik, který nesmírně těží z růstu zábavy a kultury.

Zdroj: Getty Images

Společnost Funko rozšířila svou populární popkulturní platformu o digitální aktiva v loňském roce akvizicí společnosti TokenWave. Token Wave přitahuje na své platformě více než 100 000 návštěvníků denně, což jí umožňuje prezentovat a sledovat NFT.

Společnost Funko uvedla, že několik jejích prvních nabídek tokenů se vyprodalo během několika minut. Nedávno získala firmu Mondo, která se zabývá sběratelskými předměty a kterou by účinně integrovala s TokenWave. Jak postupujeme, tyto kroky by mohly společnosti Funko vydatně přispět k růstu jejího nejvyššího příjmu.