Jak hluboko dolů se dostane ETH v souvislosti s vyšetřováním Coinbase?

Předpovědi ceny etherea (ETH-USD) dnes stojí za pozornost, protože investoři reagují na vyšetřování společnosti Coinbase (NASDAQ:COIN).

Sondáž do společnosti Coinbase pochází od americké Komise pro cenné papíry a burzy (SEC). Podle agentury krypto burza provedla několik neregistrovaných nabídek cenných papírů. Společnost Coinbase se proti tomu ohrazuje, protože kryptografické cenné papíry nepovažuje za cenné papíry.

To vše nutí obchodníky s kryptoměnami přemýšlet, co bude vyšetřování znamenat pro jejich držbu. Již nyní vidí, že cena akcií COIN na základě těchto zpráv silně klesá. Spolu s tím dnes klesá i několik kryptoměn, mezi nimi i ETH.

S těmito znalostmi v ruce se podívejme, co by mohlo vyšetřování SEC znamenat pro předpovědi ceny Etherea níže!

Předpovědi ceny Etherea

DigitalCoinPrice nás začíná průměrným odhadem ceny 2 026,34 USD pro tuto kryptoměnu v roce 2023.Následuje společnost Gov Capital, která očekává, že se ETH bude za rok obchodovat za 3 873,8788790676 USD za token.WalletInvestor uzavírá předpovědi cen Etherea s jednoletou prognózou na 2 916,940 USD.Navzdory nedávné sondě SEC vypadá budoucnost ETH stále zářivě. Všechny tyto cenové předpovědi pro Ethereum jsou býčí ve srovnání s jeho dnešní obchodní cenou přibližně 1 377,28 USD. Za zmínku stojí také to, že ETH od úterního odpoledne kleslo za předchozích 24 hodin o 9,6 %.