Předpovědi cen Avalanche: Co bude dál s kryptoměnou AVAX po cenovém skoku?

Předpovědi ceny Avalanche (AVAX-USD) jsou v pátek horkým tématem poté, co dnes brzy ráno došlo k výraznému nárůstu ceny této kryptoměny.

Přesný důvod tohoto skoku není znám, protože o AVAXu nejsou v poslední době žádné zprávy. Stojí však za zmínku, že její 24hodinový objem obchodování se od okamžiku napsání tohoto článku zvýšil o 7,7 %.

Co přesně tedy společnost Avalanche je? Je to „otevřená, programovatelná platforma pro chytré kontrakty pro decentralizované aplikace“. Společnost tvrdí, že je nejrychlejší platformou pro chytré kontrakty v blockchainovém odvětví, měřeno dobou do finalizace.

S těmito znalostmi v ruce si pojďme projít nejnovější cenové předpovědi pro AVAX, které budou chtít mít obchodníci na paměti!

Předpovědi ceny Avalanche

WalletInvestors nás zahajuje jednoletou cenovou předpovědí pro tuto kryptoměnu ve výši 55,917 USD.Následuje Coin Price Forecast se svým odhadem 30,56 USD za token na konec roku 2022.Další na našem seznamu je CryptoNewZ se svým odhadem 55 dolarů pro rok 2023.CoinPedia uzavírá naše cenové předpovědi pro AVAX s průměrným odhadem 48,83 USD do konce roku 2023.