Může se Solana zotavit z velkého hackingu? Jaká je budoucnost této kryptoměny?

SOL se může zotavit z dnešních zpráv o narušení bezpečnosti

Předpovědi ceny Solany (SOL-USD) stojí za to se do nich ve středu ponořit, protože držitelé této kryptoměny se potýkají s velkým hackerským útokem.

Podle Solany hackerský útok zasáhl 8 000 „horkých“ kryptopeněženek, které jsou připojeny k internetu. V současné době nejsou do hackerského útoku zahrnuty žádné hardwarové peněženky, které nejsou připojeny k síti.

Příčina hacknutí není známa, stejně jako to, o kolik uživatelé blockchainu Solana přišli. Současné odhady však tvrdí, že hackeři ukradli aktiva v hodnotě více než 8 milionů dolarů.

Je možné, že hack je útokem na dodavatelský řetězec. Ten se má zaměřit na zařízení se systémy iOS a Android. Pokud ano, je pravděpodobné, že hackeři mohli ukrást uživatelská data prostřednictvím připojených aplikací nebo rozšíření prohlížeče, uvádí TheVerge.

V návaznosti na to se držitelé hacknuté Solany ptají, zda se tato kryptoměna může zotavit. Pojďme se na to podívat s nejnovějšími předpověďmi ceny SOL níže!

Předpovědi ceny Solany

CryptoNewZ začíná náš seznam s odhadem ceny 45 USD pro rok 2023.Coin Price Forecast se připojuje k seznamu s odhadem 77,97 USD pro krypto zhruba za rok.WalletInvestor uzavírá cenové předpovědi pro Solanu s roční prognózou 4,818 USD za token.Jak se tedy tyto cenové předpovědi staví k Solaně? Je to smíšené, vzhledem k tomu, že se kryptografie v době psaní tohoto článku obchoduje za 40,46 USD. Za zmínku také stojí, že SOL za předchozích 24 hodin mírně vzrostla.