Předpovědi cen pro Shiba Inu: Kam kontroverzní kryptoměna zamíří?

Shiba Inu (SHIB-USD) cenové předpovědi stojí za to zkontrolovat dnes, protože krypto získává mimořádnou pozornost z jeho dnešní narozeniny bash!

Shiba Inu dnes slaví dva roky a k těmto oslavám patří i nové oznámení této kryptoměny. Byl oznámen název sběratelské karetní hry Shiba Inu, která se jmenuje Shiba Eternity.

Podle tweetu z oficiálního účtu Shiba Inu bude hra dostupná na zařízeních se systémem iOS i Android. Společnost PlaySide Studios v současné době pracuje na vývoji hry a plánuje její testování.

Vzhledem ke všem těmto nedávným zprávám o Shiba Inu není divu, že se obchodníci zajímají o předpovědi cen této kryptoměny. Pojďme se do toho pustit níže!

Předpovědi ceny Shiba Inu

CryptoNewZ nás zahajuje s nízkým odhadem 0,000038 USD a vysokým odhadem 0,000058 USD pro rok 2023.Na dalším místě našeho seznamu je CoinQuara s odhadem ceny 0,000050 USD za token pro rok 2023.WalletInvestor uzavírá naše cenové předpovědi Shiba Inu s roční prognózou 0,0000144 USD.Abychom tyto cenové předpovědi Shiba Inu uvedli na pravou míru, v době psaní tohoto článku se tato kryptoměna obchodovala za 0,000012 USD. Za zmínku také stojí, že SHIB se od úterního rána za předchozích 24 hodin propadl o 2,8 %.