Domácí solární baterie NeoVolta s 6000 cykly získala bezpečnostní certifikát UL

NeoVolta Inc. (OTCQB: NEOV) – Společnost NeoVolta Inc., výrobce chytrých řešení pro skladování energie, oznámila, že její nedávno představená domácí solární baterie s kapacitou 6 000 cyklů splnila bezpečnostní normu stanovenou společností Underwriters Laboratories (UL) (ANSI/CAN/UL 9540:2020). UL 9540A je americká norma pro testování bezpečnosti baterií pro ukládání energie. Tento test hodnotí potenciální nebezpečí požáru, které představuje řetězová reakce přehřátí známá jako tepelný únik.

Na rozdíl od běžných lithium-iontových baterií používají systémy NeoVolta chemii lithium-železo-fosfátových baterií. Tato čistá, netoxická chemie byla certifikována jako nehořlavá, bez otevřeného plamene a bez tepelného vyčerpání při selhání. Akumulační systém NV14 společnosti NeoVolta a volitelná přídavná baterie NV24 splnily požadavky na tepelné vyčerpání a vypnutí plynu stanovené v normě UL 9540A. Splnění těchto požadavků je významným milníkem v oblasti systémů pro ukládání energie v domácnostech.

Zdroj: Unsplash

„Jsme hrdí na to, že jsme s našimi novými systémy pro ukládání energie s 6000 cykly prošli těmito přísnými testy,“ řekl Brent Willson, generální ředitel společnosti NeoVolta. „Majitelé domů mohou být klidní, protože vědí, že naše lithium-železo-fosfátové baterie splňují nejvyšší bezpečnostní standardy.“

Životnost baterie NeoVolta 6 000 cyklů je jednou z nejvyšších na trhu s akumulací energie pro domácnosti. Představuje 50% nárůst oproti původnímu produktu NeoVolta s 4 000 cykly. Při plném nabití a vybití každý den znamená 6 000 cyklů 16,5 roku životnosti.

Splnění bezpečnostního standardu UL u nových produktů s 6 000 cykly je jen nejnovějším technickým úspěchem společnosti NeoVolta, která nabízí také integraci generátorů. Společnost NeoVolta pokračuje ve vývoji dalších špičkových vylepšení, a to vše při zachování nejnižší ceny v oboru při porovnání nákladů na watt.

Zdroj: Pixabay

Když z jakéhokoli důvodu dojde k výpadku sítě, systémy pro ukládání energie NeoVolta okamžitě poskytnou záložní energii. A za normálních podmínek mohou výrazně snížit účty za energie. Pokročilá chemie lithium-železo-fosfátu společnosti NeoVolta je nehořlavou a netoxickou alternativou běžných lithium-iontových baterií. Systém NV14 má velmi vysokou akumulační kapacitu 14,4 kilowatthodin, kterou lze rozšířit na 24,0 kWh pomocí volitelné baterie NV24 – bez nákladů na druhý střídač. Systém se od konkurence odlišuje také 7,7 kilowatty okamžitého vybití. Úložiště NeoVolta je kompatibilní s jakýmkoli solárním systémem – novým i stávajícím, střídavým i stejnosměrným.

Pro svou vynikající bezpečnost a výkonnost byl model NV14 třikrát za sebou vyhlášen jedním z nejlepších produktů pro ukládání energie časopisu Solar Power World.

O společnosti NeoVolta – Společnost NeoVolta navrhuje, vyvíjí a vyrábí systémy pro ukládání energie v domácnostech, které snižují účty za energie a jsou schopny napájet váš domov i v případě výpadku sítě. Model NV14, který se zaměřuje na bezpečnější chemii lithium-železo-fosfátu (LiFe(PO4)), je vybaven solárním akumulátorem o kapacitě 14,4 kWh, měničem o výkonu 7 680 W a webovým systémem správy energie s nepřetržitým sledováním. Ukládáním energie namísto jejího odesílání zpět do sítě se spotřebitelé mohou chránit před výpadky proudu, vyhnout se drahým sazbám za elektřinu účtovaným energetickými společnostmi v době, kdy solární panely nevyrábějí, a přiblížit se o krok k nezávislosti na síti. Zákazníci mohou rozšířit kapacitu zařízení NV14 na špičkových 24,0 kWh pomocí volitelné přídavné baterie NeoVolta NV24. Společnost NeoVolta přidala kompatibilitu s generátory a pracuje na dalších špičkových vylepšeních, která budou brzy oznámena.

zdroj: unsplash.com

Ode dne 29.7 si akcie během 5 dnů připsaly 24% ve zhodnocení.

Výrobce inteligentních řešení pro ukládání energie, dnes oznámila uzavření prodeje dalších 146 250 kusů kmenových akcií za cenu 3,99 USD za akcii na základě uplatnění opce upisovatelů na nadměrný příděl v souvislosti s veřejnou nabídkou, která byla uzavřena 1. srpna 2022, což vedlo k hrubému výtěžku ve výši přibližně 583 538 USD a k celkovému hrubému výtěžku z veřejné nabídky ve výši přibližně 4 485 000 USD.

Společnost Maxim Group LLC působila jako jediný book-running manager nabídky.