Meme kryptoměny, které mohou změnit život odvážných investorů

Pokud dokážete unést riziko, tohle jsou tři nejlepší meme kryptoměny, které stojí za to koupit.

Vzhledem k tomu, že hlavní kryptoměny, jako je Bitcoin (BTC-USD), se drží stabilně blízko svých maxim, je čas zvážit, jaké kryptoměny je nejlepší koupit? „Kryptoměnová zima“ už několik měsíců skončila a brzy by mohlo přijít další náhlé opětovné zamrznutí.

Konkrétně někteří kryptoanalytici tvrdí, že nadcházející událost tzv. halvingu Bitcoinu by mohla u BTC vyústit v situaci, která odpovídá staré a zatraceně dobře známé investorské mantře „kupuj fámy, prodávej zprávy“. Plyne z toho, že emoce na trhu jsou důležité. Proto má smysl jak technická, tak i fundamentální analýza.

Jiní analytici přitom tvrdí, že půlení a další faktory by mohly posloužit jako katalyzátor, který udrží BTC na vyšší úrovni po celý rok.
Vzhledem k tomu, že meme mince a tokeny v takových obdobích obvykle zaznamenávají mimořádné pohyby, můžete se podívat na tyto tři meme kryptoměny, které je vhodné koupit.

Bonk (BONK-USD)

Bonk (BONK-USD), který sám sebe nazývá „psí mincí lidí“, má silné vazby na ekosystém Solana (SOL-USD). To vysvětluje, proč tento meme token prudce vzrostl spolu se SOL-USD od obnovení býčího zájmu o Solanu, který se zformoval loni na podzim.

Od 4. března, kdy dosáhl historického maxima, se BONK-USD propadl o téměř 52,5 %. Tento velký pullback může naznačovat, že Bonk je na ústupu, ale nevylučoval bych, že se brzy objeví nová vlna „Bonk mánie“. Vzhledem ke korelaci BONK se Solanou by pozitivní vývoj týkající se populárního altcoinu mohl být hnacím motorem další rally.

Nehledě na potenciál odrazu mějte na paměti vysokou úroveň volatility u BONK a dalších extrémně levných meme mincí a tokenů. V současné době se BONK-USD obchoduje za zhruba 1/450 haléře, takže by mohl přinést velké ztráty stejně snadno jako velké zisky.

Nakoupit krypto BONK-USD za $0.00 (2.90%)

Dogecoin (DOGE-USD)

Proč se při zjišťování, kterou z nejlepších meme kryptoměn koupit, nedržet tohoto praotce všech tak trochu bizarních kryptoměn, které na trhu mají i mnohaletou tradici? Dogecoin (DOGE-USD) byl kryptoměnou, která v roce 2021 odstartovala trend meme mincí a tokenů.

Jak pravděpodobně víte, bylo to příliš dlouho poté, co Dogecoin dosáhl vrcholu popularity a ceny. Dne 8. května 2021 dosáhl DOGE-USD svého historického maxima ve výši 073,8 USD. To bylo ve stejný den, kdy Elon Musk věnoval Dogecoinu pokřik v pořadu Saturday Night Live. Ačkoli se DOGE stále nachází pod tímto vrcholem, během této poslední vlny kryptoměn zažil silný odraz.

Dnes se pohybuje kolem 20 centů, a pokud bude spekulativní šílenství kolem všeho krypto pokračovat i v následujících měsících, může stoupající příliv i nadále zvedat loď Doge. Přistupujte k němu opatrně, ale zvažte ho, pokud jste na memecoinovém trendu býčí.

Nakoupit krypto Dogecoin USD za $0.15 (-0.20%)

Zdroj: Shutterstock

Dogwifhat (WIF-USD)

Dogwifhat (WIF-USD) je další memecoin napojený na Solanu, který v krátké době od svého debutu koncem loňského roku zažil obrovskou rally. Během této doby tento memecoin vzrostl z necelých 20 centů na dnešních přibližně 3,66 USD.

Po tomto velkém cenovém skoku je nyní WIF-USD 35. největší kryptoměnou na světě podle tržní kapitalizace. Po tomto epickém vzestupu dává smysl, že panují velké obavy, kam bude tato kryptoměna dále směřovat. Jak nedávno uvedl Omor Ibne Ehsan z InvestorPlace, zisky WIF-USD nemusí být udržitelné. Ehsan se domnívá, že tyto zisky byly poháněny výhradně nadějí a humbukem a WIF-USD má jen malou užitečnost.

Přesto, pokud věříte, že „memecoinová mánie“ přetrvá, je WIF-USD pravděpodobně jednou z nejlepších memecoinových kryptoměn, které byste měli přidat na svůj nákupní seznam. V porovnání se „zavedenými“ memecoiny, jako je Doge, může být vycházející hvězdou ještě nějakou dobu, než popularita WIF dosáhne vrcholu.

Nakoupit krypto WIF-USD za $2.77 (18.13%)

Zdroj: cryptoslate.com