Kryptoměny, které mohou do roku 2026 vytvořit novou vlnu milionářů

Kdo chce být milionářem? Zde jsou 2 tokeny s největšími šancemi.

Nacházíme se uprostřed kruté kryptografické zimy. Tento medvědí tržní cyklus jistě vyzval mnoho investorů, aby přehodnotili své postoje. S široce medvědím sentimentem přišel defenzivní přechod z růstových aktiv do bezpečných přístavů. Pro většinu kryptoměn to znamenalo nižší ocenění, protože investoři přečkávají toto prodejní období.

Konkrétně v sektoru kryptoměn se zdá, že dochází také k útěku do bezpečí. Mnoho investorů se přesouvá od meme tokenů a spekulativnějších projektů k těm, které mají základní fundamentální hodnotu. To dává smysl, přičemž špičkové kryptoměny pravděpodobně zaznamenají větší příliv kapitálu než jejich menší protějšky.

Výběr mezi nejlépe hodnocenými a nejkvalitnějšími kryptoměnami tak může dávat smysl investorům, kteří chtějí diverzifikovat do této třídy aktiv. V tomto ohledu zde uvádím 2 z našich nejlepších tipů pro investory, kteří hledají kryptoměny, jež by jim dlouhodobě vydělávaly miliony.

Binance Coin (BNB)

Jednou z kryptoměn s největší kapitalizací, které se (podle mého názoru) nedostává dostatečné pozornosti, je Binance Coin (BNB-USD). BNB, který se nachází na 5. místě z hlediska všech tokenů seřazených podle tržní kapitalizace, je nativním tokenem burzy Binance a řetězce BNB Chain.

Binance je největší centralizovaná krypto burza na světě. V souladu s tím, vzhledem k důležitosti této burzy pro správné fungování sektoru, mohou investoři do BNB dosáhnout přímé expozice vůči poměrně robustnímu proxy pro celý prostor. To je kritická teze, kterou zastává mnoho dlouhodobých investorů do tohoto projektu.

Zdroj: Unsplash

Výkonnost společnosti Binance ve srovnání s jejími kolegy z krypto burzy je pozoruhodná. Nedávný hackerský útok sice vrhl určité pochybnosti na bezpečnostní otázky, ale je jasné, že čím větší burza bude, tím více lidí bude chtít otestovat její bezpečnost. V souladu s tím to možná doplňuje působivý ekosystém, který tým vývojářů Binance vybudoval.

Z dlouhodobého hlediska si myslím, že tato burza bude trhu i nadále dominovat. Konkurence tu je, ale Binance a BNB by měly zůstat v hledáčku dlouhodobých investorů, kteří chtějí vydělávat na kryptoměnách milionáře.

Solana (SOL)

Dalším tokenem, o kterém si myslíme, že by se v příštích letech mohl stát špičkovým milionářem, je Solana (SOL-USD). Tento token vystavuje investory jedné z nejrychleji rostoucích kryptoměnových sítí. Působivý ekosystém Solany je jedním z těch, které si v loňském roce získaly obrovskou pozornost. V letošním roce však pokles tohoto tokenu patřil k nejbrutálnějším z top 10 tokenů.

Stejně jako Binance, i Solana nedávno zažila masivní hackerský útok na Mango Markets, obchodní a úvěrový protokol DeFi založený na Solaně. Tento hackerský útok měl za následek zadržení kryptoměn v hodnotě 100 milionů dolarů jako výkupného, přičemž hacker údajně chtěl tyto prostředky vrátit až do zaplacení nedobytné pohledávky.

Zdroj: Solana

Problémy s bezpečností nadále trápí Solanu a klesající cena jejího tokenu odráží názory trhu v tomto ohledu. Nicméně pokud by Solana dokázala svůj kód zpřísnit, myslím, že se jedná o platformu, která má základy pro to, aby se v dlouhodobém horizontu nadále pohybovala výše.